Τα προϊόντα μας


  • Try
    Τα προϊόντα μας
  • Γεωργικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας
  • Γεωργικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας
Παρθενο ελαιολαδο εξαιρετικης ποιοτητας

Η οικογένεια Θεριανού έχει το δικό της ελαιώνα σε ένα μικρό χωριό του βουνού Βραχίωνα. Πιστεύουμε, όπως και οι αρχαίοι Έλληνες, ότι τα ελαιόδεντρα και οι ελιές είναι ευλογημένα, ενώ αυτός είναι και ο κύριος λόγος που κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να προστατεύσουμε όλα τα οφέλη από το ελαιόλαδο που παράγουμε.

Ακολουθώντας τη γνώση και τις συμβουλές πέντε αιώνων από τους προγόνους μας σχετικά με την καλλιέργεια και την εξαγωγή λαδιού, η οικογένειά μας εργάζεται συνεχώς ως προς την παραγωγή της καλύτερης δυνατής ποιότητας ελαιολάδου. Η φιλοσοφία μας για τη ζωή, που βασίζεται στην πίστη σε έναν καλύτερο κόσμο και τον αμοιβαίο σεβασμό, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά πλούσια εδάφη των ελαιώνων μας και την εξαιρετική ποικιλία τους, όλο αυτά μαζί οδηγούν στην παραγωγή ενός εξαιρετικού, παρθένου ελαιολάδου.

Το ελαιόλαδο παραγωγής της οικογένειας Θεριανού δεν υφίσταται κανενός είδους επεξεργασία (ραφινάρισμα) σε οποιοδήποτε στάδιο της παραγωγής, ενώ έρχεται απευθείας από βιολογικές καλλιέργειες, προκειμένου να διατηρήσει την ανώτερη ποιότητά του.

Βιολογικο σαπουνι
τοπικη μαυρη σταφιδα