Παροχές


Η θέση μας στο χωριό Καλλιθέα προσφέρει μια μεγάλη σειρά από παροχές σε κοντινή απόσταση. Τα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα των Αλυκών και του Αλυκανά απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις παραδοσιακές κατοικίες Therianos. Εκεί μπορείτε να βρείτε μια καταπληκτική παραλία, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία για την καθαρότητα των νερών της, η οποία είναι ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Η παραλία των Αλυκών και του Αλυκανά είναι πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, θαλάσσια σπορ και διαθέτει μια σειρά από παραλιακά μπαρ και ψαροταβέρνες. Επιπλέον, στο κέντρο των δύο περιοχών, υπάρχει πλήθος εστιατορίων, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτου, μπαρ, τουριστικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ.
Το κοντινότερο χωριό από τις βίλες είναι το γραφικό χωριό Καταστάρι, ενώ το πιο κοντινό εστιατόριο απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα. Η περιοχή προσφέρει επίσης μίνι-μάρκετ και μέσα μαζικής μεταφοράς σε απόσταση 500 μέτρων. Στην Καλλιθέα τέλος θα βρείτε φαρμακείο και ιατρικό κέντρο.
Αν και ένα μικρό, ήσυχο χωριό, η Καλλιθέα αποτελεί μοναδική επιλογή διακοπών, αφού προσφέρει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονή σας σε κοντινή απόσταση. Η οικογένεια Θεριανού θα είναι εκεί να σας προσφέρει όλες τις χρήσιμες συμβουλές της.το χωριο καλλιθεα

Παροχες κοντα μας

Δραστηριοτητες για σας