Σχετικά με εμάς


Ειμαστε μια αυθεντικη ελληνικη οικογενεια που θελει να μοιραστει μαζι σας την αγαπη της για τη φυση, τον πολιτισμο και τη ζωη

Η οικογένεια Θεριανού αποτελείται από 4 μέλη, τη Σία, τη Ρούλα, το Δημήτρη και τον Τάσο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου.
Έχουν περάσει όλη τους τη ζωή στο χωριό της Καλλιθέας και μοιράζονται το ίδιο όνειρο, να δημιουργήσουν ένα χώρο, όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα μπορούσαν να έρθουν και να γνωρίσουν την ελληνική κουλτούρα, την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και να έρθουν σε επαφή με την πανέμορφη φύση του νησιού. Με τα παραπάνω ως βασικό τους γνώμονα έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικό παράδεισο επί γης, που ακούει στο όνομα παραδοσιακές κατοικίες Therianos!
Πρόκειται για ένα υπέροχο βιολογικό αγρόκτημα, που βασίζεται στην προσωπική επαφή και την πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής των επισκεπτών του, ώστε να νιώθουν άνετα σαν το σπίτι τους καθόλη τη διάρκεια των διακοπών τους.
Η οικογένεια Θεριανού σας εγγυάται μια χαλαρωτική και αξέχαστη εμπειρία διακοπών καθώς κια μια νέα φιλία που θα διαρκέσει για χρόνια.